Yhteystiedot 2021-05-05T10:21:24+00:00

Yhteystiedot

Naviter Oy, Sahaajankatu 20-22, 00880 Helsinki  |  info@murumuru.fi

Materiaalipankki jälleenmyyjille

Millaiselle ihotyypille tuotteet sopivat?

Murumurun hellävaraiset tuotteet sopivat erinomaisesti kaikille ihotyypeille! Raaka-aineet ovat valittu huolella, jotta tuotteet olisivat mahdollisimman hoitavia ja hyvin siedettyjä myös herkkäihoisille.

Miksi Murumuru on valittu sarjan raaka-aineeksi?

Murumuruvoi on ainutlaatuisen ravitseva ja hoitava raaka-aine, jolla on sekä antimikrobisia että antibakteerisia ominaisuuksia. Tuoksuton murumuruvoi auttaa ihoa ylläpitämään ja palauttamaan sen luontaista kosteuspitoisuutta ja elastisuutta. Tämä ihoa ja hiuksia hellivä raaka-aine on siis loistava valinta tuomaan Murumurun tuotteisiin erinomaista hoitavuutta.

Soveltuvatko tuotteet lapsille?

Hiusten- ja vartalonhoitotuotteet soveltuvat hyvin myös lasten ihon hellimiseen. Raaka-aineet ovat huolella valittu hoitamaan herkkää ihoa, jotta tuotteet olisivat mahdollisimman hyvin siedettyjä ja turvallisia myös perheen pienimmille.

Ovatko Murumuru-tuotteet hajusteettomia?

Murumuru-tuotteet sisältävät luonnollisia, luonnonkosmetiikan hyväksymiä hajusteita. Luonnollisia hajusteita johdetaan muun muassa eteerisistä öljyistä.

Onko Murumuru luonnonkosmetiikkaa?

Murumuru on FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Onko Murumurun tuotteita testattu eläimillä?

Tuotteitamme tai niiden raaka-aineita ei koskaan testata eläimillä. Tuotteitamme ei myös myydä maissa, joiden lainsäädäntö edellyttää eläimillä testaamista. Murumuru-sarja on Leaping Bunny -auditoitu.

Sopiiko Murumuru vegaaneille?

Murumuru on täysin vegaaninen sarja ilman eläinperäisiä raaka-aineita.