Yhteystiedot

Löydät Murumurun somesta, Instagramista ja Facebookista. Jos sinulla tulee kysyttävää, autamme mielellämme! Voit laittaa meille viestiä somekanaviemme kautta tai sähköpostitse. Luethan läpi myös usein kysytyt kysymykset-osion.

Seuraa meitä somessa!

Yhteystiedot

Berner Oy
Sahaajankatu 20-22
00880 Helsinki
kuluttajapalvelut@berner.fi

Ota yhteyttä

Usein kysytyt kysymykset

Murumurua voi ostaa valikoiduista luonnonkosmetiikan myymälöistä ja apteekeista sekä useista verkkokaupoista. Katso jälleenmyyjälista täältä >

Murumurulta löydät sopivat hoitotuotteet kaikkien ihotyyppien tarpeisiin. Raaka-aineet on valittu huolella, jotta tuotteet olisivat mahdollisimman hoitavia ja hyvin siedettyjä myös herkkäihoisille. Tuotteita löytyy niin kuivalle ja herkälle iholle, kuin seka- tai rasvoittuvallekin iholle. Katso tuotelistaukset ihotyypin mukaan täältä >

Murumurun raaka-aineina suositaan suomalaisia lähituotettuja raaka-aineita suoraan Suomen luonnosta. Tuotteiden punaisena lankana on murumuruvoi, josta sarja saa nimensäkin. Murumuruvoi on ainutlaatuisen ravitseva ja hoitava raaka-aine, jolla on sekä antimikrobisia että antibakteerisia ominaisuuksia. Tuoksuton murumuruvoi auttaa ihoa ylläpitämään ja palauttamaan sen luontaista kosteuspitoisuutta ja elastisuutta. Tämä ihoa ja hiuksia hellivä raaka-aine on siis loistava valinta tuomaan Murumurun tuotteisiin erinomaista hoitavuutta.

Murumuru-tuotteet sisältävät luonnollisia, luonnonkosmetiikan hyväksymiä hajusteita. Luonnollisia hajusteita johdetaan muun muassa eteerisistä öljyistä.

Murumuru on täysin vegaaninen sarja ilman eläinperäisiä raaka-aineita.

Tuotteitamme tai niiden raaka-aineita ei koskaan testata eläimillä. Tuotteitamme ei myös myydä maissa, joiden lainsäädäntö edellyttää eläimillä testaamista.

Murumurun tuotteet valmistetaan Helsingin Herttoniemessä, missä myös tuotekehittely ja -suunnittelu tapahtuu. Valmistajana on kotimainen perheyritys Berner Oy.

Pyydämme ottamaan yhteyttä Bernerin asiakaspalveluun asiakaspalvelu@berner.fi.