Murumuru - lumoavaa luonnonkosmetiikkaa

Yhdistämme ihonhoidon ja elämän hauskimmat hetket. Murumuru on hyvää oloa ja kauniita tekoja, niin itsellesi kuin ympäristöllesi. Sarjan tuotteet ovat lähituotettua suomalaista luonnonkosmetiikkaa, jonka ainutlaatuisen mehukkaat ja ravitsevat raaka-aineet hellivät ihoa ja hiuksia ennen näkemättömällä tavalla. Tuotteita yhdistää huumaavan karkkimaiset tuoksut, jotka poikkeuksetta tuovat hymyn huulille. 

 

Tuotteemme kehitetään ja valmistetaan rakkaudella alusta loppuun asti Bernerin tehtaallamme Helsingissä, joka tuo huomattavaa vapautta tuotekehityksen ja innovaatioiden osalta. Tuotekehityksemme erityisosaamiseen kuuluu herkän ihon hoito ja luonnonkosmetiikan valmistus. Valmistamme myös monta raaka-ainetta itse, mikä tekee tuotteistamme todellista lähikosmetiikkaa! 

 

Murumuru on FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Sertifikaatit

On aikaisia aamuja, myöhäisiä iltoja ja kiireisiä päiviä täynnä menoa ja elämää. Halusimme 
luoda ihonhoitosarjan, joka palvelee juuri SINUN ihosi tarpeita ja tuo hyvää oloa arkeen. Elämyksellisyyden lisäksi ihonhoidon tulee ennen kaikkea olla ekologista ja tuloksellista. Mikä tekee Murumuru-tuotteistamme niin ylivertaisen ihania?

Valikoimastamme löydät nyt eri ihotyyppien tarpeisiin kehitetyt tuotteet. Kuiva ja samea iho? Rasvoittuva iho? Finnejä pukkaa? Ei hätää, meiltä löydät oikeat tuotteet.

Käytämme ihonhoidon tähtiraaka-aineita kuten hyaluronihappoa, betaiinia, glyseriiniä ja vitamiineja. Nämä ovat ihoa kosteuttavia ja kirkastavia aktiiviaineita, jotka tuovat iholle kaipaamaamme hehkua ja heleyttä. Suurin ylpeyden aihe on kuitenkin Suomen luonnosta saatavat mehukkaat raaka-aineet. Näitä ovat mm. antioksidanttinen vadelmavesi, ruusunmarjauute, puna-apilauute, ja nokkosuute. Tuotteidemme raaka-ainelista on lyhyt ja ytimekäs, sillä vähemmän on enemmän ja laatu korvaa määrän.