Tuotteet

Onko sinulla kuiva iho, sekaiho vai kenties rasvoittuva iho? Uudistuneelta Murumurulta löydät kotimaisen luonnonkosmetiikan parhaat ihonhoitotuotteet kaikkien ihotyyppien tarpeisiin!

Kuivan ihon hoito on helppoa Murumurun lempeällä puhdistusmaidolla, kosteuttavalla kasvovoiteella tai täydellisen ravitsevalla kasvoöljyllä, josta myös herkkä iho kiittää. Pintakuiva sekaiho tarvitsee hellän puhdistuksen ja tarpeeksi kosteutta ilman tukkivia ainesosia. 

Kaikki Murumurun puhdistustuotteet ovat pH-tasapainotettuja, eivätkä huojuta ihon omaa tasapainoa. Kasvovoiteista löydät täyteläisempiä ja kevyempiä koostumuksia ihosi tarpeen mukaan. Rasvainen iho saa tasapainonsa takaisin raikkaan puhdistusgeelin ja tasapainottavan, kevyen voiteen avulla. 

Katso alta tuotelistaukset ihotyypin mukaan ja löydä oikeat hoitotuotteet juuri sinulle! Muista myös silmänympärysvoide, sillä silmänympärysiholla on suuri vaikutus kasvojen ilmeeseen. Paras luonnonkosmetiikan silmänympärysvoide on tietenkin Hyaluronic Silmänympärysvoide, joka häivyttää väsymyksen ja kuivuuden merkkejä. Kokeile myös luonnonkosmetiikan BB-voiteiden suosikkia Natural SPF15 BB-voidetta, jolla saat nopeasti luonnollisen kauniin ihon.  

Onko etsinnässä luonnonkosmetiikan paras shampoo vai kenties hoitoaine? Tulit oikeaan osoitteeseen, sillä me tarjoamme hiustenhoitoa suomalaisen luonnon voimalla. Meiltä löytyy myös vegaaninen luonnonkosmetiikan hiuslakka!  

Murumurun suihku- ja vartalotuotteet hellivät ihoa ja aisteja. Ravitsevat koostumukset ja huumaava tuoksu tekevät hyvää niin iholle kuin mielellekin.